Den Globale Handelsplads

Den Globale Handelsplads er et tilbud til lærere i Folkeskolens ældste klasser og de fire store gymnasieuddannelser (STX, HHX, HTX og HF)

Vi har samlet en masse gode materialer, lige til at downloade eller dele elektronisk.  Det meste materiale er gratis.

Vi har også syet undervisningsforløb sammen, der passer til de faglige mål i samfundsfag  (plus International Økonom/Samtidshistorie på HHX).  Der er også masser af inspiration til geografi, historie og tværfag.

Du finder den her: www.denglobalehandelsplads.dk

Klik på ”Materialer” på forsiden og få overblik over det vigtigste materiale. Eller klik på ”Lærer” og opret dig som bruger.

Derefter opretter du en eller flere af dine klasser ved at taste skolens navn, klassens navn, årgang og studieretning.

På klassens side får du en oversigt over de undervisningsforløb, der passer til klassens studieretning/studietrin.  Du kan også nøjes med at få dem, der passer til den tid, I vil bruge på det.

Fra oversigten kan man gå dybere ned i de forløb, der virker interessante og se detaljer om indhold, materialer, relevans i forhold til bekendtgørelsens krav mm.

Du vælger undervisningsforløb med et enkelt klik. Så bliver forløbet præsenteret på elevernes side, hvor I også kan kommunikere om det (når du har givet eleverne deres  klassekode). 

Du kan ændre/redigere forløbet og selv downloade/bestille materialer, arbejdsspørgsmål og lærervejledning til de aktiviteter, som undervisningsforløbet består af.